Háromszázan gyakorlatoztak

Szinte ellepték a mentősök a Hungaroringet

Háromszáz mentősofőr gyakorolhatta a váratlan helyzetek kivédését, csütörtökön, a Hungaroringen, a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumban.

2012.07.19 17:22HavariaPress

Háromszáz mentősofőr gyakorolhatta a váratlan helyzetekben való helytállást, csütörtökön, a Hungaroringen, a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum tanpályáján. A biztosítótársaság és az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) közösen szervezett gyakorlatán a sofőrök elméleti képzést is kaptak a vezetéstechnikai centrum instruktoraitól.

Az OMSZ a tavalyi évben körülbelül 1 millió beteget látott el hazánkban, a mentők közel 37 millió kilométert tettek meg. Magyarországon megközelítőleg 70 súlyos mentős baleset történik évente, amik többségében nem a mentőautók sofőrjeinek hibájából következik be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.