Az Országos Mentőszolgálat fejlesztése

Új mentőállomás Rákospalotán

Új mentőállomást kaptak az Országos Mentőszolgálat XV. kerületi egységének dolgozói az egykori észak-pesti kórház telephelyén.

2012.07.12 12:40MTI

Az állomás csütörtöki ünnepélyes átadásán Szócska Miklós egészségügyi államtitkár azt mondta: László Tamás (Fidesz-KDNP), a kerület polgármestere hosszú távú stratégiát vázolt fel számára, amely szerint a "szellemkórházat" rehabilitációs egészségügyi intézménnyé alakítanák. Ezért döntöttek úgy - tette hozzá az államtitkár -, hogy a rákospalotai mentőállomásnak itt kell lennie.

Az egészségügyi államtitkárság kiemelt figyelmet fordít az Országos Mentőszolgálat fejlesztésére - hangsúlyozta Szócska Miklós, hozzátéve, hogy az Új Széchenyi Terv forrásainak köszönhetően a jövőben országszerte további 60 mentőállomás újulhat meg, és a mentőautók egyharmadát lecserélik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.