Nyakmerevítőt kapott a rapper

Mentő vitte el 50 Centet: teherautó szállt bele a kocsijába

Súlyos balesetet szenvedett a világhírű rapper, amikor egy teherautó hátulról beleszaladt az őt szállító sportkocsiba. 50 Centet a mentő vitte el, most egy darabig nem nagyon ugrálhat.

2012.06.27 10:29ma.hu

Már túlvan a veszélyen 50 Cent, akit néhány órás megfigyelés után ki is engedtek a kórházból egy súlyos balesetet követően. A világhírű rapper New Yorkban szenvedett balesetet, amikor a várost átszelő Long Island Autópályán hirtelen lefékezett az egész sor, és egy teherautó hátulról beleszállt abba a 2005-ös Chevy Suburban típusú kocsiba, amelynek 50 Cent az utasa volt. A baleset helyi idő szerint hétfő éjjel 11 óra körül történt.

Az eredetileg Curtis Jackson néven született sztár nyak- és hátsérüléseket szenvedett az ütközés erejétől, hordágyon és nyakmerevítővel tették be a mentőbe, és a teherautó 51 éves sofőrjét is kisebb sérülésekkel a kórházban kellett ellátni.

Szóvivője kedd esti közlése szerint a rappert néhány órányi megfigyelés után hazaengedték és láthatóan jól érzi magát, bár valószínűleg néhány napig még vigyáznia kell a nyakára és a gerincére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.