Gyorsasági

Közel 140 km vár a pilótákra a Miskolc-ralin

Összesen 136 kilométer gyorsasági szakasz vár a pilótákra az immár 19. alkalommal sorra kerülő Miskolc-ralin, az országos bajnokság idei második futamán.

2013.05.10 17:30MTI

A sajtótájékoztatóval egybekötött pénteki közönségtalálkozón a versenyzők közül megjelent Herczig Norbert, Spitzmüller Csaba és Turán Frigyes is. Ő autót cserélt, s mostantól egy Ford Focus WRC-vel rója majd a kilométereket. 

A Miskolc-rali prológját szombaton tartják, majd még aznap, 15.00 órától hat gyorsasági szakaszt, összesen valamivel több mint 90 kilométert kell megtenniük az indulóknak. Vasárnap 14.00 órától négy szelektív szakaszra kerül sor, s amint az a sajtótájékoztatón kiderült, az ob mezőnyét összesen csaknem hatvan autó alkotja majd. Az idénynyitó Eger-ralin második Herczig Norbert azt mondta, igyekeztek alaposan felkészülni a miskolci versenyre.

"Nekünk az első napon lehetnek vérmesebb reményeink, a másodikon nem, ugyanakkor ha szombaton jól teljesítünk, reménykedhetünk egy tisztességes helyezésben." - fogalmazott. 

A miskolci Spitzmüller Csaba most tavalyi autójával vág neki "hazai" futamának: "Az utolsó napokban felgyorsultak az események, kocsi lesz, de az abszolút első helyekért aligha tudunk versenyben lenni. Kapaszkodunk, várjuk az esőt, kemény párharcokra van kilátás" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.