Utoljára demonstrálnak ma

Felvonul a Critical Mass - változik a forgalmi rend

Változik Budapesten a forgalmi rend és emiatt egyes közösségi közlekedési járatok menetrendje is ma délután a Critical Mass kerékpáros felvonulás miatt.

2013.04.20 11:08MTI

A belvárosban délután fél 4 és este 7 óra között kell forgalomkorlátozásokra számítani. A felvonulás résztvevői délután fél négytől gyülekeznek a pesti alsó rakparton a Szent István parknál. 

A kerépározást népszerűsítő demonstráció 16 órakor kezdődik, a kerékpárosok a Közraktár utca - Boráros tér - Petőfi híd - Műegyetem rakpart - budai alsó rakpart - Halász utca - Fő utca - Clark Ádám tér - Alagút - Attila út - Szarvas tér - Ybl Miklós tér - Clark Ádám tér - Lánchíd - Széchenyi István tér - József Attila utca - Andrássy út - Hősök tere - Olof Palme sétány útvonalon a Petőfi Csarnok előtti térre mennek, s ott zárul a rendezvény. 

A demonstráció idején az érintett útvonalon a keresztirányú forgalmat szakaszosan átengedik, néhány perces lezárásokra azonban számítani kell. A közösségi közlekedés menetrendjében 16 órától kell változásokra számítani. 

A 2-24V villamospótló autóbuszok 16.10 és 17.20 között kihagyják a Dandár utca - Mester utca - Ferenc körút szakaszt, a Soroksári úton egyenesen közlekednek. Módosított útvonalon járnak majd a 70-es, a 75-ös és a 79-es trolibuszok, valamint az 5-ös, a 86-os, a 105-ös és a 178-as autóbuszok. A 16-os buszok 16.15 és 18.15 között nem közlekednek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.