Hiba a rendszerben

Nem maradnak el KRESZ-vizsgák

A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) és a megyei közlekedési felügyelőségek átmeneti eljárásrendet alakítottak ki, így a számítástechnikai rendszer hibája ellenére nem maradnak el a KRESZ-vizsgák.

2013.04.11 20:08MTI

Sajtóértesülések szerint teljesen leállt a hatóság gépjárművezető-képzést és vizsgáztatást kezelő rendszere, nem tudják rögzíteni sem a befizetéseket, sem az elméleti vizsgára jelentkezők adatait.
 
Az NKH tájékoztatása szerint az átmeneti eljárásmóddal az elméleti és gyakorlati vizsgáztatás ügyintézése biztosított. A meghibásodás a közúti járművezető vizsgáztatás ügyvitelét érintette, ezért a vizsgáztatás ügyintézése több időbe telik, de folyamatos. A felmerülő egyedi problémákkal kapcsolatban a hatóság a megyei felügyelőségekkel szorosan együttműködik - olvasható az NKH közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.