Átépítés miatt

Lezárják a Keleti főbejáratát, áthelyezik a buszmegállót

A Baross tér átépítése miatt csütörtöktől lezárják a Keleti pályaudvar főbejáratát, valamint az előtte lévő aluljáró felszínre vezető lépcsőit, a buszok megállóhelyét pedig áthelyezik.

2013.04.04 14:13MTI

Várhatóan augusztus végéig a pályaudvarra csak az oldalsó bejáratokon lehet bejutni. A BKK a Zugló felé tartó 5-ös, 7-es, 7E, 173-as, 173E, 907-es és 973-as buszjárat megállóját a Thököly útra helyezi át. A pályaudvar előtti területen gyalogosfolyosót alakítanak ki, amelyen át az ideiglenes buszmegállót is biztonságosan lehet megközelíteni. 

A pályaudvar előtti térrészt sétálóövezetként kizárólag a gyalogosok használhatják majd a metróépítés befejezése után, ezért a most lezárt két lépcső végleg megszűnik. A felszín és az aluljáró kapcsolatát más helyen épülő új lépcsők fogják biztosítani - írta a BKK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.