A helyzet folyamatosan változik

Közútkezelő: a megyei szintű kamionstopokat feloldották

Kedd délutánra mindenhol feloldották a korábban elrendelt megyei szintű kamionstopot, de az országban nem mindenütt közlekedhetnek még a nagy tehergépjárművek.

2013.03.26 15:18MTI

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője, Pécsi Norbert Sándor azt mondta: az időjárás függvényében a helyzet folyamatosan változik, de jelenleg már csak néhány főútvonalon és alsóbb rendű útszakaszon vannak korlátozások.
   
A közútkezelő tájékoztatása szerint a 7,5 tonna megengedett össztömegűnél nagyobb tehergépjárművek továbbra sem közlekedhetnek az M1-es autópálya és a 85-ös út, az M1-es és a 86-os út, valamint az M1-es és a 81-es út csomópontjánál déli irányban.

Ezen felül a 13-as úton, a 75-ös úton Bak és Pölöske között, valamint a 81-es út Komárom-Esztergom megyei szakaszán nem közlekedhetnek a kamionok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.