Szabolcsnál

Baleset és útzár az M3-ason

Lesodródott a havas útról és átszakította a szalagkorlátot egy ukrán kamion az M3-as autópálya Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán, ahol a műszaki mentés idejére útzárat rendeltek el kedden délelőtt.

2013.03.26 09:18MTI

Fedor Rita, a térségi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a sztráda 229-es kilométerszelvényében, a Budapest irányába tartó oldalon a teherautó megcsúszott, lesodródott az úttestről, és átszakította a szalagkorlátot. Személyi sérülés nem történt.
 
A főhadnagy tájékoztatása szerint a rendőrség a műszaki mentés idejére lezárta a baleset helyszínét, a kamion elvontatása után félpályán megindulhat majd a forgalom az M3-as autópálya érintett nyírségi szakaszán. A szóvivő megjegyezte, hogy a teljes útzár előreláthatólag rövid ideig, mintegy fél óráig tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.