Havazás

Baranyában elakadt járművek, útlezárások nehezítik a közlekedést

Baranyában a havazás, elakadt járművek, útlezárások nehezítik a közúti közlekedést hétfőn. A vasúti közlekedésben nincs jelentősebb fennakadás, de kisebb késések előfordulhatnak.

2013.03.25 16:53MTI

 Kasza Anett, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közleményében azt írta, hogy Pécsen a Kénes utat lezárta a közútkezelő, és teljes útzár van érvényben Máza és Komló között egy kamion elakadása miatt.
   
Hozzátette: szintén elakadt teherjárművek miatt haladhat csak fél pályán a forgalom a 6-os út 208-as kilométerszelvényénél a Tortyogó közelében, továbbá a 66-oson Oroszló külterületén.
   
A 66-os úton Sásd és Pécs között kamionstop van érvényben.
   
Kővágótöttösön egy busz elakadt, a mentése még tart. A pécsi helyi járatú autóbuszok közül a 35-ös Dömörkapuig, a 36-os Bálics megállóig jár.
   
A katasztrófavédelem egységei délelőtt két közúti baleset helyszínére vonultak ki, valamint elakadt és árokba csúszott járműveket és utasokat mentettek.
   
Az áram- és a gázellátás folyamatos a megyében.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.