Áramszedőtörés

Több villamos helyett is pótlóbuszok járnak

Buszok járnak több fővárosi villamos vonalán is vasárnap reggeltől, miután kevéssel hat óra előtt az Ősz utcai megállónál eltört egy jármű áramszedője, amely megrongálta a felsővezetéket is.

2013.03.17 10:33MTI

A helyreállítás és a műszaki mentés ideje alatt több villamos rövidebb útvonalon közlekedik, illetve pótlóbuszokat állítottak forgalomba - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere.

A 3-as villamos a Mexikói út és a kispesti Határ út között közlekedik, a Határ és a Gubacsi út között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Az 51-es villamos a Ferenc körút és ferencvárosi vasútállomás között jár, a vasútállomástól a Nagysándor József utcáig buszok helyettesítik, az 52-es helyett pedig a teljes szakaszon pótlóbuszokat kellett forgalomba állítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.