"Hála" a havazásnak

Autóbusz, betegszállító és kamion csúszott árokba a 65-ösön

Menetrend szerint közlekedő autóbusz, betegszállító autó és kamion csúszott árokba a 65-ös úton, Tamási és Iregszemcse között csütörtökön.

2013.03.14 16:52MTI

Deák Balázs, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a 61-es úton, Tamási és Nagykónyi között is több személygépkocsi borult árokba. A balesetekben senki nem sérült meg - tette hozzá. 

Tájékoztatása szerint a 65-ös út Tamási és Iregszemcse közötti szakaszát, illetve az Iregszemcse és Nagykónyi közötti 6510-es utat hóátfúvások miatt lezárták. A 61-es út Pincehely és Adorjánpuszta közötti, hóakadály miatt korábban lezárt szakaszán egy sávon megindulhatott a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.