Mintegy 3 millió forint az okozott kár

Kábellopás miatt buszok szállítják a H6-os HÉV utasait

Mintegy 200 méter betáplálási kábelt loptak el a H6-os HÉV vonalán, csütörtökre virradóra, Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep állomások között, ezért az utasokat pótlóbuszok szállítják a délelőtt folyamán, az érintett szakaszon.

2013.03.07 12:25Havariapress

Csütörtökön reggel háromnegyed 7 előtt érkezett a bejelentés, mely szerin 200 méter betáplálási kábelt loptak el, valamint további több méternyi kábelt rongáltak meg a H6-os HÉV vonalán.

Az okozott kár mintegy 3 millió forint.

A bűncselekmény miatt Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep állomások között reggel 9 órától, várhatóan délig pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.