Forma-1

Rosbergé a legjobb idő

Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es csapatok Barcelonában rendezett tesztelésének vasárnapi zárónapján.

2013.03.03 18:58MTI

A wiesbadeni versenyző megjavította csapattársa, a brit Lewis Hamilton előző napi eredményét - amely az egész gyakorlás legjobb ideje volt -, miután 1:20.130 perc alatt teljesítette a 4,655 kilométer hosszú pályát. 

Mögötte Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája végzett a második, Jenson Button, a McLaren brit versenyzője pedig a harmadik helyen. A világbajnoki címvédő német Sebastian Vettel (Red Bull) csupán nyolcadik lett. Ez volt a szezon előtti utolsó teszt, az idény március 17-én Melbourne-ben, az Ausztrál Nagydíjjal rajtol.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.