Forma-1

Hamilton volt a leggyorsabb

Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es csapatok Spanyolországban zajló tesztelésének szombati napján.

2013.03.02 19:45MTI

A 2008-ban a McLarennel világbajnok versenyző a leggyorsabb körében 1:20.558 perc alatt ért végig a 4,655 kilométer hosszú aszfaltcsíkon. Mögötte Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája végzett a második, Adrian Sutil, a Force India német versenyzője pedig a harmadik helyen.
 
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel (Red Bull) ezúttal pihent, helyette csapattársa, az ausztrál Mark Webber terelgette a konstruktőri vb-címet is birtokló osztrák istálló autóját, amellyel hetedikként zárt. A szezon előtti utolsó teszt vasárnap zárul, az idény pedig március 17-én Melbourne-ben, az Ausztrál Nagydíjjal rajtol.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.