Egy kamion teherautóval ütközött

Feloldották az útzárat az M3-ason Hatvan közelében

Feloldották a teljes útzárat a baleseti helyszínelés befejezése után, csütörtök délután az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Hatvan közelében.

2013.02.28 16:22MTI

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Soltész Bálint utalt arra: a korlátozást azt követően rendelték el, hogy egy kamion teherautóval ütközött a sztrádán.
   
A forgalmat már nem irányítják terelőutakra, ugyanakkor a rendőrség továbbra is fokozott óvatosságot kér a szakaszon autózóktól, mert a teherautó műszaki mentése még zajlik, így az útpálya nem használható teljes szélességében - mondta a referens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.