Teljes útzár Kápolna közelében

Átszakította a szalagkorlátot egy kamion az M3-ason

Teljes útzárat rendeltek el kedd délután az M3-as autópályán, Kápolna közelében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, miután egy kamion átszakította a szalagkorlátot.

2013.02.26 17:20MTI

A járműből folyt az üzemanyag, ezért a tűzoltók, illetve a katasztrófavédelem műveleti szolgálata megkezdte a műszaki mentést - közölte Antal Erika, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

Személyi sérülés nem történt - tette hozzá.

A baleset a sztráda 103. kilométerszelvényében történt. Az útzár ideje alatt a rendőrök leterelik a Nyíregyháza felé haladó forgalmat az autópálya érintett szakaszáról.

A főváros felé vezető oldalon egy sávon haladhatnak a járművek - mondta a referens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.