Karbantartás miatt

Vágányzár lesz a fogaskerekű vonalán

A korábban megrongált kábelek pótlása miatt jövő héten kedden, szerdán és csütörtökön 18 órától nem közlekednek a fogaskerekű szerelvényei.

2013.02.08 16:24MTI

A szerelvények helyett ebben az időszakban a Széll Kálmán tér és Svábhegy között a 21-es és 21A jelzésű buszok, a Svábhegytől a Széchenyi-hegyen lévő végállomásig pedig a 60V pótlóbuszok szállítják az utasokat, a Városmajorból pedig az 59-es és 61-es villamosokkal lehet eljutni a Széll Kálmán térre. 

Mivel a pótlást csak átszállással lehet megoldani, a fogaskerekű (60-as villamos) utasai egy vonaljeggyel három szakaszon is utazhatnak: a Városmajor és a Széll Kálmán tér, a Széll Kálmán tér és a Svábhegy, valamint a Svábhegy és a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút között. A jegyet az első felszállásnál a megszokott módon, az átszállásnál pedig a számkocka nélküli végen kell érvényesíteni, a második átszállásánál viszont már nem kell újra lyukasztani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.