Gyorsulási verseny volt?

Két fiatal halt meg a rommá tört Lamborghiniben - KÉPEK!

Két ember halt meg, egy pedig életveszélyesen megsérült abban a közúti balesetben, amely során egy elszabadult Lamborghini egy Nissan GTR-rel ütközött.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.02.05 05:40ma.hu

Az amerikai Lakelandben vasárnap kora délután, a 24 éves Tiffany A. Beene által vezetett, 2008-as gyártmányú olasz sportkocsi egy rosszul bevett kanyar után az útelválasztó füves területen át, a szembejövő sávban szabályosan közlekedő Nissan elé hajtott, aminek sofőrje már nem tudta megakadályozni az ütközést.

Fotó: LAKELAND POLICE DEPARTMENT

Az ütközés ereje olyan nagy volt, hogy a két jármű egyes darabjait háromszáz méterre találták csak meg. Beene és utasa, a 24 éves Samuel Jonathan Hampton a korházba szállítást követően meghalt. A Nissan sofőrje, a 43 éves Chi Yan Chan, kritikus állapotban került kórházba, több életveszélyes sérüléssel. 22 éves utasa könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet.

Fotó: LAKELAND POLICE DEPARTMENT

Bár a rendőrség még vizsgálja a szerencsétlenség körülményeit, a közvélemény azonnal gyorsulási versenyről kezdett beszélni. A két elhunyt fiatal közeli ismerőse, szemtanúkra hivatkozva üzent a Facebookon, hogy semmiféle versenyről nem volt szó, egy rossz kanyarbevétel után vesztette el Beene az uralmat a jármű fölött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.