Rooney Audival, Nani Lamborghini-vel száguld

Új szezon, új autó

Nani, Torres, Rooney, Anderson új géppel kezdi a szezont, Rooney szerényen sportos, a brazil balesete után böhöm nagy Audival.

2010.08.08 18:30autolabor.hu

Fernando Torres vadonatúj Aston Martin DBS-sel jelent meg az első liverpooli edzésén, a spanyol csatárnak 160 ezer fontjába fájt a 6 literes, 12 hengeres sportkocsi, ami 300 km/h sebességre képes. A legújabb James Bond autója cirka heti fizetésébe került. 

Nem messze Liverpooltól Wayne Rooney is új kocsival hajtott be a United edzőközpontjába, az angol válogatott csatár egy piros Audi RS 6-osban érkezett. A V10-es jóval kevesebbe került Torres járgányánál, 78 ezer fontért 280 km/h körül van a végsebessége. 

A legszebb géppel a MU portugál játékosa, Nani érkezett. 

A hófehér Lamborghini Gallardo LP-550-2 Valentino Balboniból mindössze 250 darabot gyártottak, Naninak minimum 170 ezer fontjába került. A híres tesztpilótáról elnevezett sportautó 300 km/h körül tud. 

A brazil Andersonnak sem kellett volna szégyenkeznie a125 ezer fontos Audi R8-asa miatt, de azt Portugáliában rommá törte, így egy – a többiekéhez képest – szerénynek mondható Audi Q8-as egyterű-terepjáróöszvérrel érkezett. (Az Audi a MU szponzora is.) 

A brazil annak köszönheti az életét, hogy a baleset egyik szemtanúja kihúzta az égő kocsiból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.