Vép, Acsád, Meszlen és Salköveskút

Havazás - négy Vas megyei település megközelíthetetlen

Vép, Acsád, Meszlen és Salköveskút megközelíthetetlen Vas megyében, több településre pedig nagyon nehezen lehet eljutni.

2013.01.18 09:43MTI

Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a 86-os út Szombathely és Hegyfalu között, a 84-es út pedig Hegyfalutól Sopron irányába jégbordás, hóátfúvásos. A rendőrök a kamionokat Szombathelyen, valamint Hegyfalu és Répcelak térségében félreállítják.

Nemesbődnél egy szülő nőt szállító mentőautó csak nagyon nehezen tudott előrejutni, előtte hómaróval vágtak utat a közutasok - tájékoztatott a mentőszolgálat vasi diszpécser.

Horvát László a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Vas megyei igazgatója az MTI-nek azt mondta, hogy megfeszített erővel dolgoznak a gépekkel, a viharos szél azonban folyamatosan visszafújja az útra a már eltakarított havat. A helyzet percről percre változik. Több gépet kaptak kölcsön más megyék igazgatóságaitól, ezek is megállás nélkül dolgoznak. Minden erővel próbálják fenntartani a közutak járhatóságát, de azt tanácsolják, hogy csak az induljon útnak, akinek feltétlenül fontos - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.