Pénteken

Havazás - húszcentis hó eshet Baranya megyében

Húsz centiméternyi friss hó hullhat le pénteken Baranya megyében, az erős szél magas hótorlaszokat emelhet.

2013.01.18 09:29MTI

Kasza Anett, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője közölte: Baranyában péntek reggel az utak enyhén havasak voltak, reggel nyolc óráig lezárt útszakasz nem volt a megyében.

A 6-os úton Molvány közelében a Szigetvár felé haladóknak kell kisebb várakozásra számítaniuk egy kamion műszaki mentése miatt.

A baranyai magyar-horvát határátkelőhelyeken jelenleg nincs forgalomkorlátozás.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság arra kéri a közlekedőket, hogy a megváltozott útviszonyoknak megfelelően vezessenek, indulás előtt tájékozódjanak a közlekedési információkról, csak a téli közlekedésre felkészített gépjárművekkel induljanak útnak, és készüljenek fel hosszabb menetidőre, esetleges útlezárásokra is.

Baranya megyében arra is számítani kell, hogy egyes útszakaszokon a későbbiekben elrendelik a hólánc használatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.