Hétfőn 8 óra 45 perc után pótdíjat szabtak ki

BKK: törölni fogják a jogtalan büntetéseket

Törölni fogják a büntetését annak, akinek hétfőn 8 óra 45 perc után pótdíjat szabtak ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain.

2013.01.14 18:57MTI

A közlekedési központ azt kéri, hogy az ilyen eseteket az érintettek jelezzék a BKK e mail címén vagy az ügyfélszolgálaton.
   
Az ingyenességet Tarlós István főpolgármester engedélyezte a BKK teljes vonalhálózatán (Budapesten és az érintett agglomerációs busz- és HÉV-vonalakon).
   
Hozzátették: az intézkedésről megkezdték minden jegyellenőr, metróellenőr, közterület-felügyelő értesítését, és utastájékoztatási feladatokra irányítják át őket.
   
Hétfő délután a BKK Facebook-oldalán azt írta: a főpolgármester döntése után, 8 óra 45 perckor megkezdték a kollégáik értesítését. Nagyjából egy óra alatt tudták elérni azt a több száz kollégát, aki a város számos pontján dolgozott - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.