Tekintettel a közlekedés nehézségeire

Havazás - a IX. kerületben sem büntetnek a parkolóellenőrök

A Ferencvárosi Parkolási Kft. hétfőn felfüggesztette a parkolás ellenőrzését és a pótdíjazást a IX. kerületi polgármester javaslatára - közölte az önkormányzat.

2013.01.14 14:04MTI

A közlemény szerint Bácskai János polgármester javaslatára, a hóhelyzetre és a közlekedési nehézségekre való tekintettel a Ferencvárosi Parkolási társaság hétfőn nem végez pótdíjazást, és nap folyamán már kiszabott pótdíjakat is törlik.

Hasonló intézkedést jelentett be délelőtt Rogán Antal, a V. kerület polgármestere is, aki arra kérte a Belváros-Lipótváros Közterület-Felügyeletét, hogy a hóhelyzetre tekintettel hétfőn függessze fel a parkolás ellenőrzését és pótdíjazását.

A havazás miatt hétfőn 24 óráig a fővárosban ingyenes a közösségi közlekedés használata, ezt a havazás miatt Tarlós István főpolgármester engedélyezte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) teljes vonalhálózatán (Budapesten és az érintett agglomerációs busz- és HÉV-vonalakon).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.