Még mindig drága

Nem csökken az üzemanyagok ára, de legalább nem is nő...

Bár nem nagyon érezzük a pénztárcánkon, hiszen még mindig nagyon drága az üzemanyag, de az a jó hír, hogy az elmúlt időszakban nem nőtt az áruk, és talán egy ideig még nem is fog.

2008.06.09 18:40holtankoljak.hu

Harmadik hete maradnak változatlanok az üzemanyagárak a hazai töltőállomásokon, mivel a holtankoljak.hu piaci információi szerint a magas olajárak ellenére sem nő a benzin és a gázolaj ára a kutakon. 

A benzin országos átlagos ára 312 forint, míg a gázolajé 330 forint. A legolcsóbb és a legdrágább gázolaj ára között országosan 25 forint, benzin esetében 26 forint a különbség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.