Reptérzár

Pozsonyból autóbuszokkal szállítják az utasokat Budapestre

Négy repülőtársaság összesen hat - a Liszt Ferenc-repülőtér irányítótornyában keletkezett hiba miatt átirányított - járata landolt pénteken délutánig a pozsonyi Milan Rastislav Stefánik (BTS) repülőtéren.

2012.12.07 16:30MTI

A Pozsonyban leszállt gépek utasai számára rendkívüli autóbuszjáratokat indítanak Budapestre a járatokat üzemeltető repülőtársaságok. "A rendkívüli helyzet miatt Pozsonyban landolt gépek utasainak nagy része az e célból indított autóbuszokkal utazhat Budapestre, egy részük viszont tudomásunk szerint saját maga szervezte meg hazautazását" - mondta Dana Madunická, a repülőtér szóvivője. 

A pozsonyi repülőtéren dél körül a Jet 2 légitársaság manchesteri járata, a Ryanair Karlsruhéból és Londonból érkező gépe, a Lufthansa hamburgi járata, valamint a TAP Portugal lisszaboni repülőgépe szállt le. Később, fél három körül szintén Pozsonyban landolt a Ryanair Theszaloníkiből érkezett gépe is. A pozsonyi repülőtér illetékesei délután úgy tudták, hogy a légi kikötő péntek éjfélig kapott felkérést az átirányított járatok fogadására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.