Lada és Golf találkozott

Képek - Világítás nélkül száguldoztak az éjszakában: egy lány belehalt a frontális ütközésbe

A helyszínen meghalt annak a Ladának az egyik utasa, amely egy másik személyautóval ütközött 2012. december 1-jén késő este Dóc külterületén.

2012.12.02 08:34ma.hu

A helyszíni szemle jelenlegi adatai alapján egy Lada és egy VW Golf típusú személygépkocsi haladt egymással szemben nagy sebességgel egy földes úton. A korom sötétben a világítás nélkül közlekedő sofőrök nem észlelték egymás járműveit és frontálisan összeütköztek. A balesetben a Lada egyik utasa, egy 19 éves nő a helyszínen meghalt, míg további négy embert a mentők különféle sérülésekkel szállítottak kórházba.

A baleset körülményeit és a felelősség kérdését a Szegedi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében szakértő bevonásával tisztázza - tájékoztatta a ma.hu-t a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Csongrád MRFK


Csongrád MRFK

Csongrád MRFK

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.