Árokba borult

Frontálisan ütközött két autó Csákvárnál, az egyik sofőr meghalt

Meghalt egy autós, amikor a járművével frontálisan ütközött egy másik személygépkocsival szombaton Csákvár és Zámoly között a 8126-os úton.

2012.12.01 18:49MTI

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Szabó-Bisztricz Anett elmondta: a baleset következtében az egyik jármű árokba borult, a sofőr életét vesztette. A másik autó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Németh-Kész Mónika rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés miatt az utat lezárták, kerülni Gánt felé lehet.

Megszűnt az útzár Csákvár és Zámoly között

Megszűnt az útzár Csákvár és Zámoly között, ahol szombat délután halálos kimenetelű baleset történt, amikor két személygépkocsi frontálisan ütközött - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.