Vádat emeltek az egy éve húzódó ügyben

Alkatrészenként adta el a sikkasztott kocsit

Nem fizette ki a vételárát, át sem íratta, a gépkocsit pedig alkatrészként értékesítette.

2012.11.25 09:49MTI

A Kaposvári Rendőrkapitányság Vádelőkészítő Osztálya nagyobb értékre elkövetett sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytatott B. Kornélné kaposvári lakos ellen.

A gyanúsított 2011.08.2-án - üzembentartói szerződés kitöltését követően - átvette a sértett tulajdonát képező Renault Laguna típusú gépkocsit. A járműért a gyanúsított 200.000.-Ft-ot. kifizetett, de abban állapodtak meg, hogy a fennmaradó 150.000.- Ft. vételárát a későbbiekben majd megfizeti. Azonban a forgalmi engedélyben az üzembentartói bejegyzés nem történt meg, a gyanúsított a fennmaradó vételárat nem fizette ki, a gépkocsit pedig alkatrészként értékesítette.

Az ügyet a Kaposvári Rendőrkapitányság 2012. november közepén vádemelési javaslattal megküldte a Kaposvári Városi Ügyészségnek – tájékoztatta a ma.hu-t a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.