Autó és üzlet is áldozatul esett a gyorshajtásnak

Tarolt a kipördülő BMW kiszakadt motorblokkja

Súlyosan megsérült annak a BMW-nek a sofőrje és utasai, amelyik gyorshajtás miatt lesodródott az útról, és oszlopnak hajtott, majd kiszakadt motorblokkja egy parkoló autónak csapódott, vasárnap éjszaka, a Győr-Moson-Sopron megyei Écsen.

2012.09.17 09:32HavariaPress

Feltehetően túl gyorsan hajtott egy BMW-s, vasárnap este, a Győr-Moson-Sopron megyei Écsen, és egy kanyarban kisodródott, majd oszlopnak csapódott. Az ütközés következtében az autó megpördült, a motorblokk és a váltó kiszakadt a járműből, és egy parkoló személyautónak csapódott, ami belecsúszott egy másik kocsiba.

A BMW-ben gázolajos kannák, sörös dobozok is voltak, amik az ütközés következtében leszakadó alkatrészekkel együtt kirepültek az autóból, és kárt okoztak egy családi házban és a hozzá tartozó üzlethelyiségben. A baleset következtében a jármű sofőrje és utasai súlyosan megsérültek. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.