A Városligetnél, hétvégén

Most éppen a Nemzeti Vágta miatt lesz forgalomkorlátozás

Forgalomkorlátozások lesznek, és módosított útvonalon közlekednek a hétvégén a BKV járatai a Hősök tere és a Városliget környékén a Nemzeti Vágta miatt.

2012.09.14 11:42MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint szombaton és vasárnap rendezik meg a Hősök terén és a Városliget környékén a Nemzeti Vágtát, ezért a rendezvény idején közúti forgalomkorlátozások mellett több tömegközlekedési járat - így a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös és a 230-as autóbuszok, valamint a 75-ös és a 79-es trolibuszok - útvonalának módosítására is számítani kell.

A BKK azt javasolja, hogy az utasok a rendezvény megközelítésére a kisföldalattit, a 4-es és a 6-os villamosokat, a 105-ös autóbuszt, illetve a 70-es, a 73-as, a 75-ös, a 76-os, a 78-as vagy a 79-es trolibusz járatait vegyék igénybe.

A hétvégén a fővárosban a Nagymező utcában és az Andrássy úton is jelentős forgalomkorlátozások lesznek: az ErnstFest és az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztivál rendezvényei miatt szintén módosított útvonalon közlekedik majd a 70-es és a 78-as troli, a 105-ös autóbusz, a kisföldalatti pedig szombaton 18.30 és 22.30 között a Vörösmarty tér irányában nem áll meg az Opera megállóhelyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.