Súlyos sérülést szenvedett, vezetői engedélyét elv

Árokban kötött ki a részeg robogós

Súlyosan megsérült az a férfi, aki ittasan az árokba borult robogójával a Vas megyei Gencsapátiban. A kórházba szállított robogós jogosítványát elvették a rendőrök.

2012.09.04 08:33HavariaPress

Hétfőn késő este történt a baleset Gencsapáti belterületén, a Gyöngyös utcában. A robogóval a 89-es főút felé tartó férfi lesodródott az úttestről, s beleborult az árokba. Az esés során súlyosan megsérült. Még a baleset helyszínén megszondáztatták a sérültet a rendőrök, így kiderült, hogy ittasan vezette járművét. A férfi vezetői engedélyét elvették, s büntetőeljárást indítottak ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.