Nézze meg, hol a légzsákja!

Alkatrészeket lopott ki az elkészült Mercedesekből

Interneten árulta a kecskeméti Mercedes-gyárból származó alkatrészeket az üzem egyik csoportvezetője. A tolvaj legalább egymillió forintot érő alkatrészt - köztük légzsákokat - lopott ki a kecskeméti üzemben elkészült autókból.

2012.08.06 16:45HavariaPress

A gyár vezetése tett feljelentést augusztus 2-án a rendőrségen, miután észlelték a készlethiányt. A rendőrök rövid idő alatt azonosították a tolvajt, aki megkönnyítette a nyomozók munkáját azzal, hogy az interneten kínálta eladásra a gyári alkatrészeket.

A 33 éves kunszentmártoni férfit, aki a kecskeméti autógyár összeszerelő műhelyének csoportvezetőjeként dolgozott, elfogása után beismerő vallomást tett. Az interneten eladásra kínált alkatrészeket már elkészült Mercedesekből szerelte ki, kicsempészte a gyárból, majd egyik rokonánál, egy lakóház padlásán rejtette azokat el.

Az ellopott, főként elektronikus és biztonsági alkatrészek - motorvezérlő berendezések, kábelek, távirányítók, légzsákok - értéke meghaladja az egymillió forintot. Az ellopott alkatrészeket a rendőrök a házkutatás során megtalálták. A férfit őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.