Szenvedélyesen modern és elegáns

Megérkezett az új Lancia Musa

Őszi világpremierjét követően hazánkba is megérkezett az új Lancia Musa Folytatva elődjei sikereit, az új Lancia Musa átdolgozott megjelenése még több eleganciát és praktikumot kínál.

2008.05.21 18:30ma.hu

Az új Musa már első pillantásra is különleges. Formaterve még vonzóbb, még modernebb, köszönhetően az új formai elemeknek. Több mint 80 lehetséges kombinációjával a vásárló személyre szabhatja új Musáját – hiszen ötféle belső kidolgozás, 14 szín (ebből 10 új) és 4 új Bi-color fényezés közül választhatnak.

A belső tér vonalait és idomait krómozott és selyemfényű elemek hangsúlyozzák tovább, megőrizve a hagyományos, elegáns kidolgozású Lancia belteret, ám azt eredeti, új anyagokkal és színekkel kombinálva. Az új Musa mindemellett nem csak esztétikus megjelenésével, hanem kényelmével és szolgáltatásaival is elkényezteti használóját.

Komfortja hosszú utakra, kompakt méretei (hosszúsága meghaladja a 4 métert, szélessége 170 cm, magassága 166 cm) pedig városi használatra is alkalmassá teszik. Elődjéhez képest a csomagtér kapacitása 70 literrel megnőtt, így az üléseket előre csúsztatva akár 460 literes teret kínál, amellyel az új Musa kategória elsővé válhat.

A látványos megjelenést olyan egyedi megoldások teszik teljessé, mint a két nagy üvegpanelből és két önállóan mozgatható napellenző függönyből álló „GranLuce” panorámatető, amely már alaphelyzetben is valósággal „ablakot nyit az égboltra”. A szabadság érzését pedig tovább erősíti, hogy a tető első üvegpanelje a hagyományos tetőablakokhoz hasonlóan nyitható. Modulrendszerű ülései minden eddiginél változatosabb beállításokat tesznek lehetővé. A Musa vezetője és utasai a 32 különböző konfigurációnak köszönhetően egyszer s mindenkorra elfelejthetik a más autóknál megszokott kompromisszumokat – ha kell a megemelt ülésekből kényelmesen átláthatják a városi forgalom zűrzavarát.

Az új Musa azok számára sem kompromisszum, akik számára az autózás egyet jelent a vezetéssel. Az új modell motorjai a teljesítmény, az üzemanyag fogyasztás és a környezetvédelem optimális egyensúlyát garantálják.

Az új Musa széles motorválasztékkal rendelkezik: három turbó dízellel - rugalmas és erős 100 lóerős 1.9 literesből, 70 és 90 lóerős 1.3 literes dízelmotorral – amelyek 2005-ben elnyerték az év motorja címet – valamint a a 77 és 95 lóerős 1.4 literes benzinmotorral. A vezetés élményét pedig csak fokozza, hogy a Lancia Musa kapható D.F.N (Dolce Far Niente - Édes semmittevés) robotváltóval is, amely automatikus üzemmódban kényelmessé teszi a városi közlekedést.

A kényelmet szolgálja a Musa kétzónás klímaberendezése, a térképes navigációs berendezés, valamint a parkoló radar. Kifejezetten a Musa méreteire szabott CD lejátszós Hi-Fi Bose Sound System valósághű és kristálytiszta hangzást biztosít, nagy teljesítményű, hatcsatornás erősítő és kifinomult hangfalrendszernek köszönhetően.

Az új Musa emellett a „Blue&Me” rendszerrel is felszerelhető, amely menet közben egyszerű és könnyed telefonálást, illetve zenehallgatást tesz lehetővé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.