Gyerekek tették

Brutális: kifeszített damillal akarták lefejezni a motorosokat

Horgász damilt feszített ki két fiatal egy nagy forgalmú úton keresztbe - egy arra közlekedő segédmotoros kerékpáros bele is hajtott.

2012.07.09 13:14ma.hu

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntettet követtek azok a fiatalok, akik egy 0,10-0,15 mm vastagságú horgász damilt feszítettek ki Kőtelek belterületén a Széchenyi körúton, melybe egy arra közlekedő segédmotoros kerékpáros belehajtott.

Szerencsére nem történt súlyosabb sérülés, a damil elszakadt, a motoros sisakja szemmagasságban rongálódott meg.

A helyszínen elvégzett szemle, valamint adatgyűjtés során gyorsan az elkövetők nyomára bukkantak a rendőrök. Egy 15 éves fiú és két gyermekkorú társa volt a tettes – tájékoztatta a ma.hu-t a rendőrségi szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.