Két mozdony súrlódott

Kisebb baleset volt a Déli pályaudvaron

Kisebb baleset történt a Déli pályaudvaron, két mozdony súrolta egymást, emiatt több vágányt lezártak; a Budapest-Székesfehérvár és a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon késésekre lehet számítani.

2012.07.05 08:20MTI

Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese elmondta: annyi történt, hogy a váltóknál összeért két mozdony, de csak súrolták egymást. Az egyik szerelvényen néhány utas volt, de ők is csak kisebb rántást érezhettek, senki sem sérült meg. A másik mozdony tartalékmozdony volt. A baleset miatt öt vágányt lezártak, de miután a MÁV biztonsági szakemberei végeztek a helyszíneléssel, nyolc óra tájban megnyitották mindegyiket.
 
A Budapest-Székesfehérvár és a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon 10-15 perces késésekre kell számítani, egy-két vonatnál 20-30 perces késések is előfordulhatnak. A Mávinform sajtóügyeletese szerint várhatóan a délelőtti órákban helyreáll a menetrend szerinti közlekedés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.