Szépségektől az öregekig

Alfa Romeók találkoznak Komáromban

A magyarországi Alfa Romeo-tulajdonosok legnagyobb találkozóját rendezik meg szombaton, június 2-án a komáromi Monostori-erődben. A rendezvényre 300-400 alfást várnak itthonról és a környező országokból.

2012.06.01 18:20MTI

Az olasz márka rajongóinak körében AlfaCity néven ismert összejövetel az Alfa Amore weboldal hivatalos rendezvénye, Közép-Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozója. Idén kerek évfordulóját ünnepli az Alfa 155-ös, a 164-es, az AlfaSud, az Alfetta és a Giulia, ezért ezeknek típusoknak külön szépségversenyt rendeznek.

A vállalkozó szelleműek kerékcsere-versenyen tehetik próbára gyorsaságukat, a betonon pedig freestyle gumifüstölésre nyílik lehetőség.

Kipróbálható az Alfa Romeo aktuális modellkínálata. valamint a Lancia, a Fiat és a Jeep néhány újdonsága is bemutatkozik, egy oldtimerekre szakosodott kereskedés pedig régi olasz autókat állít ki.

A rendezvény szervezője a kilenc éve működő Alfa Amore weboldal, amely azóta Közép-Európa legnagyobb internetes Alfa Romeós közösségévé nőtte ki magát. A lapra több mint 1700 tag regisztrált, 90 fórumára naponta átlag 1500 hozzászólás érkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.