Megszólalni is alig tudtak a helyszínre érkezők

Képek az iszonyatos balesetről - ilyet még senki sem látott

Bennégtek az utasai annak a személygépkocsinak, amely autóbusszal ütközött szombat délután a Hajdú-Bihar megyei Újtikos határában, a 36-os számú főúton.

Durva képek a balesetről >>> képgaléria

2012.05.26 18:04MTI
Kattintson a képre! >>> Fotó: MTI

Ratku Attila, a mentőszolgálat mentésvezetője elmondta: nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, de az autóbusz súlyosan sérült vezetőjét nem sikerült megmenteni, a helyszínen meghalt.

A személygépkocsi teljesen kiégett, szinte csak a négy kereke maradt meg, így pontosan még azt sem tudták megállapítani, hogy hányan tartózkodtak benne.

Az eddigi információk szerint a személykocsiban ketten lehettek, de pontos adatok a helyszínelés későbbi szakaszában állnak majd rendelkezésre - tette hozzá a mentésvezető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.