Önnél minden rendben van?

Autóvadász razzia Fejér megyében

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Városvédő Polgárőrség autóvadász versenyt szervez 2012. május 25-én pénteken. Az nyeri a megmérettetést, aki a legtöbb "problémás" járművet kiszűri.

2012.05.25 07:19ma.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közel tíz éve foglalkozik autóvadászattal, és az állományba tartozó kollégák közül többen rendszeresen részt vesznek ehhez hasonló autóvadászatokon, ahol általában az első három helyen szoktak végezni – tájékoztatta a ma.hu-t Németh-Kész Mónika, a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A pénteki megmérettetésre több mint egy tucat csapat érkezett az ország különböző pontjairól - köztük rendőrök, bv-sek, polgárőrök.

Az akció reggel 08.00 órakor eligazítással kezdődik, a csapatok ezt követően rajzanak ki a város különböző pontjaira, illetve a környező településekre, hogy a forgalomban résztvevő autók közül kiszűrjék a problémásakat. A razzia 16.30 órakor fejeződik be.

A nyertes csapat az lesz, amelyik a legtöbb olyan autót kiszűri a forgalomból, amivel valami probléma van (körözik, lejárt a műszaki engedélye, kivonták a forgalomból, stb.).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.