Ő maga hívta ki a rendőröket rongálás miatt

Észre sem vette a részeg sofőr, hogy elsodort egy gyalogost

Nem vette észre egy ittas sofőr, hogy az út szélén elsodort egy gyalogost Kaposváron; amikor észrevette az autóján a sérüléseket, a gépkocsivezető rendőrt hívott.

2012.05.21 17:10MTI

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának közleménye szerint a múlt szombat hajnalban balesetet okozó, majd megállás nélkül továbbhajtó gépkocsivezetőt rövid időn belül elfogták, miután egy kaposvári szórakozóhelyről távozóban ő maga hívta ki a rendőröket, azzal, hogy megrongálták a gépkocsiját. A sofőr a kihallgatásakor elismerte, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt beült az autóba, a balesetre azonban nem emlékezett.
   
Az elsodort gyalogos állapotáról a rendőrség nem közölt információt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.