Fogalma sem volt, mi történt

Elütötte a gyalogost, majd rendőr hívott rongálás miatt

A diszkóból kifelé vette észre, hogy megsérült az autója, kihívta hát a rendőrséget, mire kiderült: észre sem vette, hogy elgázolt valakit.

2012.05.21 13:15ma.hu

Szombaton hajnalban Topnáron, az úttest szélén gyalogolt két kaposvári fiatal, amikor egyiküket elsodorta a velük azonos irányban közlekedő gépkocsi, mely a balesetet követően megállás nélkül továbbhajtott. A gépkocsi vezetője elfogásra került Kaposváron, ugyanis egy kaposvári szórakozóhelyre ment szórakozni, majd amikor onnan távozni szeretett volna, észlelte, hogy a gépkocsija meg van rongálva, így kihívta a rendőrséget. Meghallgatása során elmondta, hogy a balesetet nem észlelte, azt elismerte, hogy a vezetés előtt alkoholt fogyasztott - tájékoztatta a ma.hu-t a Kaposvári Rendőrkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.