Kőbánya-blues

Lopott autóval hajtottak az ékszerboltba

Autóval a kirakatba hajtva próbált meg kirabolni egy óra- és ékszerüzletet vasárnapra virradóra két férfi a főváros X. kerületében.

2012.04.01 12:49MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese, Pap Judit elmondta: hajnalban tettek bejelentést a rendőrségen a környéken lakók, hogy két férfi megpróbál betörni a Kőrösi Csoma Sándor sétányon lévő üzletbe. A rablók autójukkal - amelyről később kiderült, hogy lopott - nekitolattak a bolt kirakatának, ám mire a rendőrök kiérkeztek, a kocsit hátrahagyva eltűntek a helyszínről.

A két férfi nem vitt el semmit, az ékszerüzletben csak rongálási kár keletkezett - közölte a sajtóügyeletes, hozzátéve, hogy a X. kerületi kapitányság az ügyben eljárást indít, és keresi az elkövetőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.