Tragédia Visonta határában

Felborult a betegszállító: hárman meghaltak a 3-as számú főúton

Hárman meghaltak, ketten súlyosan megsérültek, amikor egy betegszállító felborult Visonta határában, a 3-as számú főúton péntek reggel.

2012.03.30 08:22MTI

A Ford Transit kisbusz Gyöngyös felől tartott Eger felé a 3-as számú főúton, amikor a visontai elágazásánál, reggel hat óra előtt, egyelőre ismeretlen okból, leszaladt az úttestről, majd felborult és megpördült.
   
A helyszínelés befejezése után az útzárat 10 óra 32 perckor oldották fel az útszakaszon.
   
Mint azt a sajtóreferens elmondta: a kisbusz, amelyben a sofőr mellett négy személy utazott, Gyöngyös környékén gyűjtötte össze a betegeket, akiket a hatvani kórházba szállított volna.
   
Az elhunytak közül ketten gyöngyösiek, egyikük pedig abasári. Az egyik súlyos sérült egy beteg, a másik pedig a jármű vezetője; őket a hatvani kórház traumatológiai osztályára szállították.
   
A baleset körülményeit a gyöngyösi rendőrkapitányság vizsgálja szakértők bevonásával - mondta Lázár Levente.
   
Az MTI tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy az amúgy egyenes útszakasz térségében viharos, már-már orkánszerű szél fúj, ami közrejátszhatott a balesetben.

Felborult egy betegszállító kisbusz Fotó: MTI

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.