Elköltöztek

A parkolási pótdíj miatt ne keresse Óbudán a Parking Kft.-t!

Új helyre költözik a parkolási és teherforgalmi ügyfélszolgálat Budapesten.

2012.03.29 16:46MTI

Hétfőn új helyre, a VII. kerületi Rumbach Sebestyén utcába költözik a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) parkolási és teherforgalmi ügyfélszolgálata, az ügyfélfogadási idő nem változik - közölte a BKK csütörtökön az MTI-vel.

Az óbudai ügyfélszolgálati iroda pénteken bezár. A költözésre az után kerülhetett sor, hogy a BKK év elejétől átvette a Parking Kft. feladatait.

A parkolási pótdíjak ügyintézésénél a parkolási rendben előírt ötnapos bemutatási lehetőséget két naptári nappal meghosszabbítják, de ez csak a március 27. és 30. között kiszabott pótdíjakra érvényes.

A teherforgalmi online behajtási információs rendszer csütörtök 17 óra és hétfő reggel 8 óra között szünetel, emiatt a BKK azt kéri, hogy az érintettek a behajtási hozzájárulási igényeket ennek figyelembevételével adják le.

A BKK felhívta a figyelmet arra is, hogy április 1-jétől a túlsúlyos és túlméretes járművek közútkezelői hozzájárulása kiadásának feladatait a Budapesti Közlekedési Központ Forgalombiztonsági, Parkolási és Taxi Igazgatósága vette át, és megváltozott a befizetésekhez használt bankszámlaszám is. Így április elsejétől a régi számlára befizetett összegeket nem fogadják el, és a korábbi csekkek sem érvényesek. A túlsúlyos, túlméretes járművek számára a közútkezelői hozzájárulásokat is az új ügyfélszolgálaton lehet igényelni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.