Kidöntötte a kaput, majd egy járműnek csapódott

Saját autója gurult át a lábán: nyílt törést szenvedett a férfi

Nem szokványos közlekedési balesethez riasztották a közlekedési helyszínelőket szerdán délelőtt Baracskára. A bejelentés a mentőszolgálattól érkezett, akik a rendőröknek azt mondták, saját autója ment át a lábán egy férfinek, aki ennek során súlyosan megsérült.

2012.03.28 11:20ma.hu

Mint az az elsődleges információk alapján kiderült, a 44 éves férfi gépkocsijával édesanyjához ment látogatóba Baracska, Csillag utcába. Amikor a házhoz ért, személyautójával beparkolt az udvarra, majd a kapuhoz ment, hogy azt becsukja.

Ekkor azonban a jármű elkezdett gurulni, és átment a férfi lábán, majd a kaput kidöntve a szemben parkoló személygépkocsinak ütközött. Egyik autóban sem ült senki, így a férfin kívül más nem sérült meg a balesetben.
 
Az elsődleges adatok alapján ő nyílt lábszárcsonttörést szenvedett. A mentők azonnal kórházba szállították.
 
A helyszíni szemle még folyamatban van, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.    

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.