Lezárják a sztráda ezen szakaszát

Vaddisznóhajtás az M1-esen, Bicskétől Tatabányáig

Lezárják az M1-es autópálya mindkét oldalát szerda délelőtt fél 11-kor Bicskétől Tatabányáig, hogy a sztrádára feltévedő vaddisznókat kiterelhessék vagy kilőhessék; a korlátozás várhatóan 13 óráig lesz érvényben.

2012.03.28 10:28MTI

Kis Balázs, a vértesi erdőgazdaság vadászati ágazatának vezetőjének tájékoztatása szerint a pályán az elmúlt időszakban többször is láttak vaddisznókat. A Vértesi Erdő Zrt. munkatársai ellenőrizték a vadkerítést, de nem találtak azon szakadást, így valószínű, hogy az autópálya felhajtójánál mennek fel az állatok a sztrádára. A forgalmat a vadhajtás idejére az 1-es útra terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.