Karambol egy virágtartóval

Lebuktatta a térfigyelő az ittas sofőrt

Vasárnap este Dunaújvárosban egy balkanyar közben a sofőr elveszítette uralmát járműve felett és kisodródott.

2012.03.06 14:23ma.hu

Az autó előbb egy padnak, majd egy beton virágtartónak ütközve állt meg. Az autót vezető férfi nyilván nem sejtette, hogy magát a balesetet, majd később azt is, hogy elhagyja a helyszínt rögzítette a térfigyelő kamera.

A diszpécser által megadott személyleírás és a kamera képek alapján a járőrök megtalálták a fiatal sofőrt egy másik férfi társaságában. Igazoltatásakor derült ki, hogy komoly oka volt a helyszín elhagyásra. A 26 éves újsolti sofőr és a társaságában lévő férfi is ittas volt a felkínált szonda szerint.
 
A 26 éves férfi nem tagadta sem azt, hogy ittas, sem azt, hogy ő vezette az autót. A sofőrt mintavételre állították elő, ahol az orvos a klinikai tünetek alapján közepes fokú ittasságot állapított meg. Az intézkedő járőrök szabálysértési feljelentéssel éltek a sofőrrel szemben. Vezetői engedélyét elvették.
 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.