Nem élte túl az idős asszony

A sötét ruhás halott: elgázolták az út szélén sétáló nőt

A helyszínen életét vesztette az az idős asszony, akit hétfő este gázolt el egy személyautó, Szerencs és Prügy között.

2012.03.06 11:04HavariaPress

Egy 36 éves csobaji nő ment autójával Szerencs felől Prügy felé hétfő este, amikor észrevett egy sötét ruhás, idős asszony, aki a jobb sáv szélén gyalogolt. A sofőr, hogy elkerülje a gázolást elrántotta a kormányt, aminek következtében elvesztette uralmát járműve fölött és az árokba hajtott és fejtetőn állt meg. Az autót vezető nő nem sérült meg. Ekkor érkezett szemből, Prügy felől egy másik személyautó, amit egy 41 éves taktaszadai nő vezetett, aki lassított, amint észrevette az árokba borult autót, azonban a sávjában álló fekete ruhás idős asszonyt csak későn vette észre és elgázolta.

A balesetben a 75 éves erdőbényei nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.