Az árokban lelte halálát

Nem számította bele a havat: összetörve halt meg

Halálos baleset a csúszós 4-es főúton Kisvárda és Záhony között.

2012.02.04 13:15MTI

Meghalt egy 63 éves záhonyi férfi a 4-es számú főút Kisvárda és Záhony közötti szakaszán, ahol a hótól csúszós úttestről az árokba sodródott személygépkocsijával szombaton - közölte a rendőrség.

A férfi egyedül utazott az autóban, s a borulásban olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - mondta Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A főhadnagy hozzátette: a rendőrség megkezdte a baleset körülményeinek tisztázását; a helyszíni vizsgálat nem akadályozza a főútrész forgalmát, de elképzelhető, hogy később egy rövidebb időre útzárat rendelnek el a 4-es főút érintett észak-szabolcsi szakaszán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.