Kiskunfélegyházánál lezárták az autópályát

Balesetsorozat az M5-ösön

Több személyautó és egy kamion karambolozott az M5-ös autópálya Kiskunfélegyházához közeli szakszán, nem sokkal messzebb egy autó csúszott le a sztrádáról. A baleseteknek két sérültje van, a sztrádát lezárták.

2012.02.04 12:20HavariaPress

Szombaton délelőtt ütközött össze három személyautó és egy kamion a behavazott M5-ös Szeged felé vezető oldalán, a 106-os kilométernél. A balesetnek két sérültje van, állapotuk nem súlyos. Másfél kilométerrel arrébb egy személyautó lecsúszott a sztrádáról, a balesetben senki nem sérült meg. Az autópálya Szeged felé vezető oldalát lezárták a Kiskunfélegyháza és Kecskemét közötti szakaszon, a forgalmat a rendőrök az 5-ös főútra terelték. Azóta megindult a forgalom az M5-ös autópálya Kiskunfélegyháza és Kecskemét között - közölte szombaton a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.